Griekse Biologische Spirulina

Biospirulina, gevestigd in Nigrita, Noord Griekenland, is een bedrijf met visie om hoogwaardige Griekse biologische spirulina te produceren. In 1991 startte de heer Evangelos Koultsiakis met de productie van Spirulina. Hij was de eerste Griekse producent in Europa. In 2004 heeft hij de krachten gebundeld met mevrouw Eleni Gympie met als doel het produceren van hydroculture groen. In 2009 richtten zij de Griekse Biologische Spirulina (voormalig Grieks Bio-Spirulina) op, een modelfabriek voor Spirulina in Therma Nigrita, Serres. Hierbij

Spirulina

De Griekse Biologische Spirulina is één van de beste kwaliteit Spirulina in de wereld, die geproduceerd wordt in kassen en zoetwater tanks. Tevens controleren ze dagelijks Als bedrijf nemen ze deel aan internationale tentoonstellingen en onderzoeksprogramma’s. Ze ontvangen bezoeken van scholen en individuen, vrienden van Spirulina of mensen die meer willen leren over Spirulina en die van dichtbij de productie fasen willen zien.

Wat bijzonder is aan Biospirulina is de unieke omgevingsomstandigheden (geothermische veld van Nigrita) van thermale mineraalwater dat rijk is aan warmte, zonlicht en CO2. De hoge mate van zonlicht in het gebied (300 zonnedagen / jaar) draagt ​​bij aan een hoge fotosynthetische activiteit, resulterend in de productie van spirulina van hoge kwaliteit.