Home » Nieuws » 3 stappen voor herfst huidverzorgingsroutine

3 stappen voor herfst huidverzorgingsroutine

Au revoir zomer! Hello herfst! Je bent na je vakantie mentaal en fysiek uitgerust, maar hoe zit het met de conditie van je huid?

Hier lees je een artikel over hoe je je huid een oppepper kunt geven!

routine voor huidverzorging

Het is weer die tijd van het jaar - de zomervakanties lopen ten einde en het is tijd om terug te keren naar de echte wereld. Tijdens de zomer droogt je huid uit door zonnebrandcrèmes, zee- en chloorwater en blootstelling aan de zon.

Terug in de drukke schema's kom je niet toe aan ingewikkelde herfst huidverzorgingsroutines. Vandaar deze paar stappen om je huid een oppepper te geven

De seizoenswisseling is een overgangsperiode voor je huid waarop je je huidverzorging moet aanpassen. Je moet de schade van de zomer herstellen en je huid voorbereiden op de komende herfst- en windermaanden. Vandaar wat tips over hoe je dat het beste de herfst huidverzorgingsroutine kunt aanpakken.

Herfst Huidverzorgingsroutine

Aan alles komt een einde zo ook de zomervakantie! Na een zalige zomervakantie en eventueel een nazomer kom je weer terug in de drukke schema's. Buitenshuis wordt het wat frisser en de najaarsbuien kletteren buien op de ramen. Langzaamaan zet je ook de verwarming aan.

Het aanzetten van de verwarming is een teken dat je huid een oppepper nodig kan hebben. In de zomer heeft die wel wat te verduren gehad: het zee- en chloorwater, zonnebrandcrèmes, transpiratie, airco's en natuurlijk de zon die je huid behoorlijk uitgedroogd. E

Nu de herfst voor de deur staat, is het dan ook tijd om die schade te herstellen. om geen last te krijgen van een droge en jeukende huid.

Reinigen van je huid

Het is van groot belang om je huid goed te reinigen. In de zomer heeft je huid een extra laag aangemaakt tegen de UV-stralen. Dit is na de zomer niet meer nodig.

Reinig 1 of 2 keer in de week je huid met de Bioaroma masker voor droge huid. Je brengt deze unieke vochtinbrengende masker op je huid en laat 15 tot 20 minuten goed intrekken. Spoel met warm water goed af.

Nadat je je huid hebt gereinigd, kun je deze met de Bioaroma peeling gaan behandelen. Op deze wijze vernieuw je je huidcellen en voorkom je een doffe huid met schilfertjes. Omdat deze peeling op oliebasis is, voorkom je dat je huid uitdroogt.

Hydrateren van je huid

Nadat je je huid goed gereinigd hebt. kun je vervolgens je gezicht met de Bioaroma gezichtstonic lotion behandelen. De lotion verzacht.

Het hydrateert onmiddellijk je huid na het reinigen en brengt de pH van je huid in evenwicht en bereidt het voor op een vochtinbrengende crème.

Vochtinbrengende huidverzorging

Nadat je je huid eerst goed gereinigd en middels hydratatie tot rust hebt gebracht, is de laatste stap een vochtinbrengende crème van Bioaroma tegen drogen huid. De crème laat je poriën er fijner uitzien en hydrateert extra je huid

De herfst huidverzorgingsroutine afsluiten met een vochtinbrengende crème is superfijn. Het ruikt heel fijn en smeert lekker makkelijk uit. Bovendien is de crème niet te vol en voelt niet vettig aan. Ondanks dat je huid in deze periode droger is, wil je niet een vettige en plakkerige crème hebben. De crème trekt ook lekker snel in en geeft een verfrissend resultaat. Dit is zeker een favoriet van ons!

Meer informatie over producten voor herfst huidverzorgingsroutine?

De bovenstaande producten werken prachtig samen en zorgen voor een supergemakkelijke, eenvoudige routine.

Uiteraard kan je serums, behandelingen of andere extra stappen aan je routine toevoegen, maar in principe heb je aan deze stappen voldoende om je huid gezond, gelijkmatig en stralend te houden.

Wil je direct alle 4 de producten zien?